Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, vineri, în ședință extraordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați vineri, 12 august, într-o ședință extraordinară, pe ordinea de zi figurând numai două proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 12 august, de la ora 12.00. Ședința va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind participarea Comunei Valu lui Traian la „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” și aprobarea Devizului General al obiectivului de investiții „Creşterea eficientei energetice a infrastructurii de iluminat public în Comuna Valu lui Traian, județul Constanta”;
  2. Proiect de hotărâre pentru completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr. 9/14.01.2022, cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*