Elevii au învățat cum să mănânce sănătos, în cadrul unui proiect desfășurat de Clubul Sportiv Ovidiu

Elevii din Ovidiu au învățat să mănânce sănătos. FOTO Clubul Sportiv Ovidiu

Elevii din Ovidiu au învățat cum să mănânce sănătos, în cadrul unui proiect desfășurat de Clubul Sportiv din oraș împreună cu un hypermarket.

Vineri, 24 mai, în cadrul activității “Sănătatea începe din farfurie”, derulată în parteneriat cu Selgros și Club Sportiv Ovidiu, elevii au învățat secrete ale chef-ului Cezar și multe alte trucuri sănătoase.

Evenimentul face parte din cadrul unei campanii naționale prin care elevii din ciclul primar învață cum să aibă o dietă sănătoasă, dar și să cunoască proprietățile alimentelor și ale produselor naturale.

Aproximativ 200 de elevi din Ovidiu împreună cu cadre didactice au fost prezenți la acest eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*