Elev de liceu din Constanța, agresat în timp ce era în pauză, în afara unității de învățământ, de un bărbat. Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări după ce un elev în vârstă de 15 ani, de la Colegiului Tehnologic Tomis din municipiul Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan. Separeu că bărbatul s-ar fi supărat pentru că elevul și colegi de-ai săi făceau gălăgie.

Potrivit polițiștilor constănțeni, incidentul s-a petrecut miercuri, 16 iunie, în jurul orei 12.15, oamenii legii fiind alertați printr-un apel la 112.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curții liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut și s-ar fi lovit la un picior”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Se pare că incidentul ar fi avut loc după ce bărbatul s-ar fi supărat pentru că elevul agresat și colegi de-ai săi ar fi făcut gălăgie. În cauză, polițiștii Secției 3 efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*