Echipele Polaris și ale municipalității continuă curățenia de primăvară în Constanța

Continuă curățenia de primăvară în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat sunt prezente în toate zonele rezidențiale pentru a efectua activități de igienizare: măturat manual și mecanizat, igienizare/ spălare trotuare și carosabil, curățat rigole și ridicat depozitări accidentale de deșeuri. Totodată, se spală platformele pentru colectarea deșeurilor, mobilierul stradal și aparatele de la locurile de joacă pentru copii.

Conform normelor europene de igienă și sănătate publică, platformele de gunoi din fiecare cartier sunt spălate, igienizate și deratizate periodic.

„După curățarea platformelor, personalul de specialitate amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor pe care vă rugăm să nu le ridicați”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, de îngrijire beneficiază și spațiile verzi. Se greblează frunzele și crengile uscate, se efectuează lucrări de cosit, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și se îngrijesc spațiile verzi.

Niciun cartier nu este omis fie că vorbim despre centrul orașului, periferie, zone publice, alei de promenadă, parcuri, piețe și alte zone de interes public. De la începutul acestei săptămâni s-a acționat în: cartierul Medeea, Palas Brătianu, KM 4-5, KM 5, Inel 2, Coiciu, Poarta 6, Casa de Cultură, Far, Abator, Gară Tomis 2,Tomis Nord, Stațiunea Mamaia, Faleza Cazinoului.

„Munca echipelor este de cele mai multe ori îngreunată de autoturismele staționate pe trotuare, fapt pentru care vă solicităm să nu parcați în zonele în care se lucrează pentru a nu îngreuna accesul utilajelor”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*