Echipele Polaris M Holding au intervenit în prima noapte de Cod Portocaliu a lunii februarie la Constanța. Unde suni dacă apar noi probleme

Sărărițele Polaris M Holding au împrăștiat material antiderapant pe șoselele din municipiu. FOTO Primăria Constanța

Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, vântul va depăşi la rafală 55 – 70 km/h. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între –4 grade și –1 grad și minime între –8 și –5 grade.

În noaptea de 22 spre 23 februarie, nouă autospeciale tip sărăriță au împrăștiat material antiderapant pe bulevardele principale, străzile secundare și podurile din oraș.

Tot noaptea trecută, ca urmare a vântului puternic, mai multe crengi s-au rupt și au căzut. Echipele Primăriei Municipiului Constanța și ale Polaris M Holding au intervenit pentru degajarea trotuarului.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere în continuare, Primăria Constanța face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799.606.142
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737.552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*