După o scurtă perioadă de acalmie, urgia albă pune iar stăpânire pe județul Constanța

Urgia va pune iar stăpânire pe județul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Autoritățile avertizează că după scurta perioada de pauză, începând cu orele 3.00 – 4.00 dimineața zilei de 28 februarie lovește violent ciclonul în zona de sud a județului Constanța, acoperind până la ora 7.00 întreg județul Constanța. Stratul de zăpadă va depăși 30 cm, iar vântul va sufla cu putere. Specialiștii estimează că ceea ce a fost în primele 48 de ore ale Codului Portocaliu va fi condensat în 16 ore. Din seara de 28 februarie lucrurile vor intra în normal din punct de vedere meteorologic, cu temperaturi scăzute, precipitații reduse și cel mai important – vânt slab.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*