După Constanța și Ovidiu, INSP a dat aviz de carantinare și pentru Agigea, Costinești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol și Valu lui Traian

Eforie și Lazu, propuse pentru carantinare.

Institutul Național de Sănătate Publică a transmis avizul de carantinare și pentru următoarele localități din județul Constanța: Agigea, Costinești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol și Valu lui Traian.

Potrivit Prefecturii Constanța, avizul a venit ca urmare a unor analize de risc trimise de DSP Constanța.

„Propunerile de carantinare vor fi votate în ședința de Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care va fi convocată în cursul zilei de astăzi, în sistem electronic”, au precizat reprezentanții instituției.

În aceeași ședință a CJSU va fi supusă la vot și măsura de prelungire a carantinării zonale în orașul Ovidiu, ca urmare a unei adrese formulate de DSP Constanța, prin care a fost propusă extinderea măsurii existente pe o perioadă de încă 14 zile.

„Propunerea a venit după constatarea că incidența cumulată a cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile se află la un nivel ridicat”, au mai transmis sursele citate.

Prefectura Constanța a recepționat, în urma propunerii de carantinare a municipiului Constanța, ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, prin care este instituită carantina zonală începând cu data de 20 noiembrie, ora 20.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*