Duminica Floriilor aduce restricții de trafic în zona Catedralei Arhiepiscopale din Constanța

Sărbătoarea Sfinții Apostoli Petru și Paveladuce restricții de trafic în zona Catedralei Arhiepiscopale. FOTO Primăria Constanța

Sărbătoarea creștină „Intrarea Domnului în Ierusalim” va fi marcată duminică, 25 aprilie, printr-un eveniment religios care se va avea loc în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată, duminică, 25 aprilie, în intervalul orar 06.00 – 14.00, după cum urmează:

  • strada Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;
  • strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ioan Cantacuzino;
  • strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;
  • strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

Manifestarea cu caracter religios va fi organizată cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea măsurilor legale de distanțare fizică și protecție sanitară. De asemenea, traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*