DSP a prezentat situația pacienților transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase. Ei se află în patru spitale, doi fiind în stare mai gravă

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. FOTO IGSU

Direcția de Sănătate Publică a anunțat sâmbătă, care este starea pacienților transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase la alte unități medicale din județul Constanța.

Astfel, la Spitalul Județean Constanța au ajuns 34 de pacienți, dintre care 11 pe ATI și 11 la secția exterioară de la Agigea. 2 sunt in stare mai gravă, restul au stare stabilă.

La Spitalul de Pneumoftiziologie au fost transferați 49 de pacienți, 2 au fost deja externați, 47 cu stare stabila sub evaluare

Spitalul Militar a primit 28 de pacienți. 4 au fost transferați (3 la Spitalul Județean pe ATI și 1 la Spitalul Mangalia pe ATI). 18 cazuri sunt la Spitalul Modular și 6 la Spitalul Militar. Toți în stare stabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*