Au fost deschise înscrierile pentru H3RO Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est. La start vor fi prezenți și sportivi din echipa Olimpică a României

Au fost deschise înscrierile pentru H3RO Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est

Cei care doresc să participe la ediția cu numărul 13 a competiției de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 2 octombrie, se pot înscrie pe https://racehub.ro/register/H3RO2021.

Pe lângă pasionații de triatlon, la startul competiției și-au confirmat, deja, prezența sportivii din echipa Olimpică a României, Felix Duchampt și Antoanela Manac precum și cei mai buni triatloniști din loturile naționale de triatlon.

Federația Română de Triatlon anunță ca în cadrul competiției H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024.

Organizatorii estimează că evenimentul va grupa, la start, 500 de sportivi respectând normele de prevenție SARS-CoV-2 în vigoare. Competiția va îngloba două Campionate Naționale si doua Cupe ale României.

Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42.200 de lei.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului fiind de 210.419,19 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*