Drogați prinși în flagrant de către jandarmii Grupării Mobile

Tinerii prinși de jandarmi au rămas fără marfa prețioasă. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care aveau asupra lor trei pliculeţe autosigilante transparente şi folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunţit şi un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

În perioada 24-26 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia şi „pod Butelii” din Constanţa, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 27-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit trei pliculeţe autosigilante transparente şi folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunţit şi un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*