DRDP Constanța a început împrăștierea de material antiderapant în județ. Deja au fost folosite 548 tone de sare

Temperaturile negative au scos pe șosele utilajele DRDP. FOTO DRDP

Direcția Regională de Drumuri și Poduri – DRDP Constanța a început activitățile de iarnă pe drumurile din județ, odată cu primele semne de iarnă.

Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, având în vedere condițiile meteo din noaptea de 17 spre 18 decembrie, s-a patrulat și acționat cu 66 de autoutilaje, acestea împrăștiind pe carosabil 548 de tone de sare și 200 l de clorura de calciu, pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Drumurile pe care s-a acționat sunt: DN3, DN3A, DN3B, DN21, DN21A,DN31, DN2B, DN22B, DN22, DN22A, DN23, DN22A, DN22D, DN22E, DN22F, DN2C, DN39, DN2A, DN3(E81) si A2

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*