Două sinucideri în municipiul Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

În Constanța pare să plutească ceva fatidic în aer, pompierii, polițiștii și cadrele medicale fiind suprasolicitate la mai multe evenimente. Printre evenimente s-au numărat și două cazuri de suicid, ambele în jurul prânzului

Prima solicitare a fost pe strada Topolog, aici fiind vorba de o persoană căzută de la înălțime – suicid. Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit victima – un bărbat de 63 de ani în stare inconștiență, cu plăgi la încheieturi și traumatisme provocate în urma impactului cu solul. S-a încercat resuscitarea acestuia, dar fără succes. La scurt timp, o nouă solicitare a fost făcută la 112, de data aceasta pe strada Dobrilă Eugeniu. Aici, în boxa de la subsolul unui bloc a fost găsit un bărbat de 39 de ani , spânzurat cu o funie de o țeavă de apă. Și în acest caz a fost constatat decesul. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl acestuia, care a pornit să îl caute, bărbatul mai având și în trecut tentative de suicid.

Spre după amiază, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat la un nou caz de persoană căzută de la înălțime, pe strada Banu Mihalcea. Aici victima care a căzut de la etajul 1 al unei case a fost găsită. De această dată a fost vorba de o cădere accidentală, persoana rănită fiind transportată la spital.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*