Doua fete de 10 ani au fost agresate sexual, iar una dintre ele violata timp de un an, de un vecin recidivist

Timp de aproape un an de zile, un individ de 25 de ani, fost pușcăriaș, a obligat o minoră în vârstă de 10 ani care locuia în același cartier să întrețină relații sexuale cu el. O altă fată, de aceiași vârstă a scăpat doar pipăita de agresorul sexual.

Suspectul este Ion Iulian Stoian, recidivist, eliberat din penitenciar de curând, unde a ispășit o pedeapsă pentru furt, și care locuia în zona CET, pe stradă Egretei. Potrivit anchetatorilor, începând cu luna iulie 2016 și până în mai a.c., individul a abuzat de o fetiță care locuia în același cartier. Victimă a fost ademenita în locuința individului, iar aici, prin constrângeri verbale repetate, a violato, întreținând relații sexuale normale și orale cu ea în nenumărate rânduri. Fata, inițial nu a spus nimic părinților, de frica amenințărilor agresorului. În cele din urmă și-a făcut curaj și i-a spus mamei, care a alertat autoritățile. La Poliția Municipiu a fost deschis un dosar penal, iar în urmă cercetărilor, polițiștii și mascații au descins peste suspect, care a fost încătușat și reținut pe bază de ordonanță. După acțiunea oamenilor legii, o altă victimă, tot o fata de 10 ani și-a făcut curaj și l-a reclamat, povestind că și pe ea a încercat să o atragă în locuința sau, fiind pipăita de respectivul. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*