Fost șef al IPJ Constanța avansat la gradul de chestor șef

Fostul şef al IPJ Constanţa, Dumitru Despescu a fost înaintat în gradul profesional de chestor şef de poliţie.

Fostul şef al IPJ Constanţa, chestorul principal Dumitru Despescu, în prezent şef al IGPR, a fost înaintat în gradul profesional de chestor şef de poliţie. Decretul a fost semnat de preşedintele României şi a fost publicat în data de 29 noiembrie în Monitorul Oficial.

 

În decembrie 2015, chestorul de politie Bogdan Despescu a fost numit inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, după ce a condus IPJ Constanța din iulie 2014

Despescu a absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza în anul 1995, ulterior ocupând diferite funcții încadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Buzău, Prahova și Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*