Două femei au fost duse la spital în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Constanța

Incendiu la un apartament din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Două femei cu vârste cuprinse între 70 și 75 de ani au fost duse la Spitalul Județean, în urma unui incendiu izbucnit marți în municipiul Constanța.

Pompierii au fost solicitați să intervină marți, la un incendiu izbucnit la un apartament de la Aleea Garofiței din municipiul Constanța. La fața locului s-au deplasat 15 pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Echipele de intervenție au reușit stingerea focului în aproximativ o jumătate de oră.

În urma incendiului au ars mobilierul de bucatarie și electrocasnice și s-a deteriorat zugraveală din apartament și casa scării. Două femei, cu vârste cuprinse între 70-75 de ani, au fost duse la Spitalul Județean Constanța, după ce au suferit o intoxicație cu fum, ele fiind conștiente și colaborante. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la o priză defectă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*