Două concerte tribut QUEEN la Doors Club. „Freddie” și „Brian” aduc magia Queen la Constanța

Concert tribut Queen în Doors Club

Muzica formației Queen va răsuna pe scena Doors Club Constanța pe 6 aprilie. Joseph Lee Jackson revine în Romania după sold out-ul răsunător din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Experiența va fi completată de participarea extraordinară a lui Craig Farley, chitarist considerat în Marea Britanie cel mai bun imitator al lui Brian May. Împreună, Joseph Lee Jackson și Craig Farley promit ca îi vor oferi publicului din Romania o seară de neuitat, în care vor recrea atmosfera de concert cunoscută acelora care i-au ascultat live pe Queen.

Sâmbătă, 6 aprilie, au fost programate două concerte: de la ora 19.00 (acces public: 18.30) și 22.00 (oră acces: 21.30). Biletele au următoarele prețuri: 80 de lei la scaune (zona scenei) și 40 de lei în picioare. Info: 0763661622. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului (str. Traian 68A, subsol). Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 20.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*