Doua accidente feroviare au fost înregistrate miercuri seară la Neptun și Eforie Nord

Persoanele tăiate de tren au fost declarate decedate. FOTO CTNWS.RO

Două persoane și-au pierdut viața miercuri seară după ce au fost călcate de tren. Unul dintre accidente s-a produs la ieșirea din Neptun spre Mangalia, iar celălalt în Eforie Nord.

Primul a fost înregistrat în jurul orei 18.00, la ieșirea din stațiunea Neptun spre Mangalia. Aici, potrivit reprezentanților CFR, un tren Regio, la semnalul prevestitor st.Mangalia a lovit o persoană de sex masculin. Conductorul de tren a fost cel care a sunat la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj al SMURd, dar victima, un bărbat, era deja decedată.

Nici nu au terminat bine cercetările la fața locului polițiștii împreună cu criminaliștii și procurorul că la scurt timp după ora 20.00 au fost solicitați la un nou accident feroviar la câțiva zeci de kilometrii distanță. Mai exact, un apel la 112 a anunțat că o persoană, tot de sex masculin, a fost lovită de tren în Eforie Nord.

Oamenii legii au demarat anchete pentru a se stabili dacă a fost vorba de sinucideri sau morți accidentale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*