Dosar penal pentru un tânăr prins de jandarmi cu mai multe pliculețe cu etnobotanice

Depistat de jandarmi având asupra sa mai multe pliculețe cu etnobotanice. FOTO IJJ Constanța
Depistat de jandarmi având asupra sa mai multe pliculețe cu etnobotanice. FOTO IJJ Constanța

Treisprezece pliculețe ce conțineau fragmente de substanță vegetală au fost găsite de jandarmii constănțeni asupra unui tânăr în vârstă de 21 ani, din Tulcea.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, un echipaj ce se afla, duminică, în zona Casei de Cultură din Constanța, a observat un tânăr care a devenit agitat și a încercat să fugă la vederea autospecialei. Acesta a fost prins în scurt timp pe străzile adiacente și le-a povestit jandarmilor că a fugit pentru că avea la el mai multe pliculețe cu etnobotanice.

În urma verificărilor, militarii au găsit asupra tânărului 13 pliculețe autosigilante din plastic, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanei în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*