Dosar penal „in rem”, deschis de procurorii constănțeni în cazul incidentului de la Petromidia

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis un dosar de cercetare penală „in rem”, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, în urma incendiului de vineri, 2 iulie, de la Rafinăria Petromidia.

„Nu pot să vă spun decât faptul că se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă și urmează pe parcurs să se lămurească situația de fapt. Situația e mai complicată. Este nevoie și de cunoștințe tehnice pentru lămurirea cauzelor”, a declarat procurorul Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

El a precizat că cercetările în acest dosar ar putea mai mult timp până se vor lămuri lucrurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*