Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina în apropiere de Murfatlar. Polițiștii au constat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Bărbat rănit grav în urma unei coliziuni între un autoturism și un autotren, la ieșire din Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de luni spre marți, după ce un autoturism se răsturnase în apropierea localității Murfatlar.

În urma accidentului au rezultat două victime, doi tineri, de 21, respectiv 25 de ani, unul dintre ei fiind extras din autoturismul răsturnat prin lunetă. Cei doi au suferit politraumatisme, care nu le-au pus însă viața în primejdie, și au fost preluați de echipajele medicale pentru a fi transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, tânărul aflat la volan, în vârstă de 25 de ani, pierzând controlul asupra direcției. Ulterior, oamenii legii au constat că acesta nu avea nici permis de conducere. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*