Doi tineri din Constanța, de 19 și 21 de ani, arestați preventiv după ce au spart mai multe locuințe

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Urmare a cercetărilor în patru dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat doi tineri, de 19, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în perioada 12 noiembrie – 12 decembrie, cei doi au pătruns în locuințele mai multor persoane, de unde au sustras diverse bunuri și sume de bani. Totodată, în unul dintre cazuri, proprietarul i-a surprins într-o anexă a locuinței sale, iar aceștia, pentru a-și asigura scăparea, l-au agresat.

La data de 19 decembrie, polițiștii de investigații criminale, sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele bărbaților.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de marți. 20 decembrie, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*