Doi tineri din Cobadin au fost reținuți pentru două infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată și două fapte de tâlhărie calificată

Două tineri din Cobadin au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată și a două fapte de tâlhărie calificată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat pe numele celor doi, propunere privind luarea măsurii  arestului preventiv.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat căîn noaptea de 24/25.07.2023, în intervalul orar 03.30-04.00, inculpaţii A.E. în vârstă de 16 ani şi A.M. în vârstă de 15 ani, au pătruns în imobilul situat în comuna Cobadin, strada X, domiciliul persoanelor vătămate P. D. şi P.O., unde locuia şi persoana vătămată S.N. şi se afla în vizită persoana vătămată S.T.

La această adresă, inculpaţii au pătruns în camera persoanelor vătămate vătămate P.D. şi P.O., persoane în vârstă de 71, respectiv 66 de ani, cu grave probleme medicale şi de mobilitate şi, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, i-au ameninţat că  îi omoară dacă strigă după ajutor şi le-au solicitat să le spună unde ţin banii.

Persoanele vătămate le-au spus inculpaţilor că nu au bani, motiv pentru care cei doi inculpaţi s-au suit în patul în care aceştia stăteau, peste picioarele lor, şi au început să caute, sub pilotă şi sub saltea.

Negăsind nicio sumă de bani, cei doi inculpaţi s-au deplasat către camera persoanei vătămate S.N., care auzise zgomot şi ieşise să vadă ce s-a întâmplat, iar inculpatul A.E. a lovit-o pe aceasta cu pumnul în zona feţei, provocându-i leziuni evaluate la 1-2 zile îngrijiri medicale.

Încercând să îl ajute, persoana vătămată S.T., care se afla în vizită la S.N., s-a ridicat din pat, ocazie cu care inculpaţii l-au lovit cu pumnii, doborându-l la podea, provocându-i leziuni evaluate la 3-4 zile îngrijiri medicale, după care i-au sustras ceasul de la mâna stângă.

După acest moment, inculpaţii au luat telefonul mobil aparţinând persoanei vătămate S. N., care se afla în camera sa, pe un scaun, şi au părăsit locuinţa”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*