Doi tineri din București, prinși cu droguri la Festivalul Sunwaves din Mamaia

Traficanți de droguri din București, prinși de polițiștii locali la Festivalul Sunwaves din Mamaia. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat sâmbătă, 29 aprilie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Summerland, la Festivalul Sunwaves, doi tineri din București ce ofereau spre vânzare substanțe de mare risc altor două persoane.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, drogurile ce erau oferite spre vânzare erau ascunse într-un autoturism marca Volkswagen Passat.

Persoanele au fost interceptate, legitimate și conduse la sediul DGPL Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*