Doi suspecți de furt calificat, reținuți pentru sustragerea de radiatoare de locomotivă în valoare de 27.000 de lei

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut astăzi doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în municipiul Constanța.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, fapta ar fi avut loc în noaptea de 28 spre 29 iulie, când cei doi indivizi ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi sustras nu mai puțin de nouă radiatoare de locomotivă. Prejudiciul cauzat în urma acestui act de furt a fost evaluat la suma de 27.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, cinci dintre cele nouă radiatoare sustrase au fost descoperite la un centru de colectare de metale feroase. Acestea au fost ulterior restituite societății comerciale păgubite.

Pentru a aduna probe și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs furtul, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unuia dintre suspecți.

În urma măsurilor întreprinse, cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cei doi indivizi au fost prezentați instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă de către autorități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*