Doi sportivi ai CS Ovidiu participă la Campionatul Mondial de Ashihara Karate de la București

Doi sportivi ai CS Ovidiu participă la Campionatul Mondial de Ashihara Karate de la București

Doi dintre sportivii secției de karate din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu au fost convocați în lotul național al României și vor participa la Campionatul Mondial de Ashihara Karate de la București.

La întrecere, găzduită de Sala Polivalentă în perioada 3 – 7 noiembrie, sunt înscriși sportivi din 16 țări, lotul național al României fiind alcătuit din 72 de karatiști, ce vor participa la concursul Kata individual, ori la turneul Kumite.

Potrivit antrenorului secției de karate din cadrul CS Ovidiu, Ștefan Ghițulescu, în urma unor evoluții deosebite, în special la Campionatele Naționale de Ashihara Karate ce au fost organizate la Brașov în zilele de 18 și 19 septembrie, clubul constănțean va fi reprezentat la acest eveniment mondial de către Andreea Guriță, 15 ani, și Alexandru Ardeleanu, 17 ani, ambii urmând să concureze în turneul de Kumite.

„Le urăm succes celor doi sportivi și sperăm să urce drapelul României cât mai sus. Mulțumim Primăriei Ovidiu și clubului sportiv pentru susținerea de care ne-am bucurat în ultimii ani și care ne-a facilitat astfel participarea la cea mai înaltă competiție din ramura sportivă pe care o practicăm“, a declarat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Doi sportivi ai CS Ovidiu participă la Campionatul Mondial de Ashihara Karate de la București

Conform datelor prezentate de Federația Română de Arte Marțiale, în țara noastră, la acest moment, se antrenează peste 2.000 de practicanți de Ashihara Karate, dintre care aproximativ 500 concurează în campionatele interne şi internaționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*