CTnews TV: Psihologul Elena Stambuli: “În prezent, nu există nicio școală în care să nu fie prezent fenomenul de bullying”

Elena Stambuli. FOTO Adrian Boioglu

Elena Stambuli, psiholog și cadru didactic, a fost invitata unei emisiuni la CTnews TV.

Principalul subiect a fost bullyingul, un fenomen extrem de prezent printre elevi. Psihologul a explicat care sunt cauzele care transformă copiii în agresori și victime,  dar și cât de important este rolul familiei în acest proces.

Pentru că se află la o vârstă delicată, copiii sunt influențați mai ales de anturaj și de social media, motiv pentru care adulții trebuie să îi supravegheze în permanență.

Elena Stambuli a subliniat importanța vizitelor la cabinetul școlar și rezolvarea acestor probleme înainte de a se agrava.

La final, psihologul a împărtășit câteva sfaturi atât pentru copii, cât și pentru părinți, ca anul școlar să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*