Doi morți și un rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina la ieșire din Nazarcea

Doi morți și un rănit grav, după ce s-au răsturnat cu mașina la ieșire din Nazarcea.

Două persoane au murit sâmbătă, 22 ianuarie, iar o a treia a fost grav rănită, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 87, la ieșire din localitatea constănțeană Nazarcea.

Potrivit polițiștilor constănțeni, din primele cercetări a rezultat că un autoturism în care se aflau trei persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și un echipaj SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, plus două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, de 27 de ani și 40 de ani, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia. Aceasta a fost transportată, în stare de comă, la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*