Doi drogati s-au dat de gol in fata jandarmilor

Droguri de mare risc capturate de 1 mai pe litoral FOTO: Jandarmeria Mobilă Tomis
Droguri de mare risc capturate de 1 mai pe litoral FOTO: Jandarmeria Mobilă Tomis

Luptătorii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ au surprins în Mamaia, două persoane care aveau asupra lor un mic depozit foarte variat de substanțe interzise, de la pastile, până la fragmente vegetale.

Captura a fost realizată în ziua de marți, 4 iulie a.c., la ora oră 00.30, când, o patrulă ce se afla în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în nordul stațiunii Mamaia, au observat că cineva se joacă cu o lanternă, într-o masină parcată într-o zonă neiluminată. Jandarmii s-au apropiat de masină și au văzut în interior, două persoane agitate care incearcă să ascundă în torpedou și sub scaunele din fată, mai multe lucruri. Persoanele au fost somate și au coborât din autovehicul. În autoturism, în torpedou și sub scaunele din fată, jandarmii au mai găsit un grinder de culoare neagră în interiorul căruia se aflau fragmente vegetale de culoare verde, o punguliță din plastic transparent ce conținea fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri, o bucată de bandă adezivă în care erau infăsurate mai multe fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri, un plic ce conținea mai multe semințe de culoare verde, o cutiută de culoare galbenă ce conținea mai multe pastile mici de culoare albă, două pliculețe din plastic autosigilant de culoare neagră cu câte patru pastile fiecare, o pungă autosigilantă transparentă cu o pulbere albă sub formă de cristale și o bucată de hârtie impaturită în interiorul căreia erau fragmente vegetale de culoare verde.

Actele de constatare, grinderul, cutia, folile, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite în autovehicul vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalitătii Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*