Doi copii aflați în asistență maternală în Cumpăna vor fi botezați de autoritățile locale

Botez copii orfani la Cumpăna
Botez copii orfani la Cumpăna

Consiliul Local și Primăria Cumpăna, în colaborare cu Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului au luat decizia de a ajuta la creștinarea a doi copii aflați în asistență maternală.

Micuții vor primi Taina Sfântului Botez în Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Cumpăna și va fi oficiată vineri 8 septembrie, la ora 11.00. Nași vor fi două familii din Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*