FOTO Conducerea Primăriei Cumpăna a fost invitată la dineul oferit de ambasada Chinei la București

Primarul comunei Cumpănă ec Mariana Gâju și viceprimarul Florin Neagu

În luna iulie, Excelentă Sa Liu Yunshan, membru al biroului politic al Secretariatului Central al Partidului Comunist Chinez, însoțit de numeroase oficialități a efectuat o vizită în România.

Eforturile comune ale Ambasadei Chinei și ale partenerilor români, au făcut că această vizită să fie una foarte bună.
În semn de mulțumire pentru personalul român care a contribuit la organizarea acestei vizite de succes, Ambasadorul Chinei în România, Excelentă Sa Xu Feihong, a organizat în cadrul Ambasadei Chinei la București o recepție.
Primarul comunei Cumpănă ec Mariana Gâju și viceprimarul Florin Neagu, au fost onorați să participe la acest eveniment, mulțumindu-le gazdelor pentru invitația făcută.

La data de 15 iulie, în cadrul vizitei făcute în județul Constanța, delegația Chinei a fost prezența și în comună Cumpănă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*