Doi condamnați au fost cazați de către polițiștii constănțeni în Penitenciarul Poarta Albă

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Doi indivizi pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executarea a unor pedepse privative de libertate au fost depistați și încarcerați.

În cursul zilei de 12 octombrie, polițiștii din cadrul Postului de poliție Agigea au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 luni închisoare. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare neautorizată de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La aceiași dată, lucrătorii Postului de poliție Fântânele au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*