Doi bărbați sunt cercetați după ce au bătut polițiștii și au făcut scandal în sediul Poliției Negru Vodă

Doi bărbați sunt cercetați de procurorii din Mangalia după ce au bătut polițiștii și au făcut scandal în sediul Poliției Negru Vodă.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, este vorba de un bărbat de 36 de ani din Negru Vodă și de altul de 31 de ani din Albești.

“Din probatoriul administrat īn cauză a rezultat că la data de 31.08.2023, īn cursul unei intervenţii efectuate de un echipaj format din doi lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Negru Vodă, jud. Constanţa, la solicitarea prin SNUAU 112 conform numiţii B.G.H. şi B.T.D. se agresează reciproc, cei doi agresori, aflaţi īn stare de ebrietate şi avānd un comportament violent atāt verbal cāt şi fizic, au īnceput să-i ameninţe pe lucrătorii de poliţie cu acte de violenţă, fiind necesară folosirea de către poliţişti a spray-ului lacrimogen, iar īn timp ce se proceda la īncătuşarea lui B.T.D., fratele său B.G.H. s-a īndreptat din spate către agentul de poliţie G.A. şi i-a aplicat o lovitură de pumn īn zona urechii stāngi şi l-a īmbrāncit, rupāndu-i poliţistului tricoul uniformei de serviciu īn timp ce s-a procedat la imobilizarea şi īncătuşarea sa.

Īn continuare, īn timp ce se afla īncătuşat pe bancheta din spate a autospecialei de poliţie, B.T.D. a devenit din nou agresiv şi a lovit cu capul īn mod repetat geamul lateral-stānga al autospecialei, spărgāndu-l.

Comportamentul deosebit de violent, fizic şi verbal, al celor doi agresori a fost perceput de mai multe persoane aflate īn zonă, fiind de natură să producă tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi să inducă un sentiment de intimidare, de nelinişte şi de insecuritate persoanelor prezente.

După conducerea celor doi agresori la sediul Poliţiei Oraşului Negru Vodă, aceştia au fost aşezaţi pe două scaune īn sala de aşteptare, la scurt timp devenind din nou agitaţi, reproşāndu-le poliţiştilor că i-au adus la sediul poliţiei şi ameninţāndu-i că, după ce vor ieşi din puşcărie, īi vor omorī. Pe neaşteptate, B.T.D. s-a ridicat de pe scaun şi i-a aplicat o lovitură cu talpa piciorului īn abdomen agentului de poliţie G.A.

Īn cursul intervenţiei, agentul de poliţie Z.D. a suferit leziuni la degetele arătător şi mijlociu de la māna dreaptă şi la piciorul stāng, fiind lovit de numitul B.T.D.”- Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*