Doi bărbați s-au luat la bătaie la o terasă din Venus. Poliția a deschis dosar penal

Doi bărbați s-au luat la bătaie la o terasă din Venus, iar Poliția a deschis dosar penal.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la două persoane ce s-ar fi agresat fizic reciproc în stațiunea Venus, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

„La data de 25 iunie, în jurul orei 13.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 1 Poliție Neptun au fost sesizați cu privire la faptul că la o terasă din stațiunea Venus, ar fi avut loc o agresiune fizică, între doi bărbați.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă” – IPJ Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*