Diverta va deschide un magazin nou la Constanța în City Park Mall

Magazin Diverta. FOTO Facebook
Magazin Diverta. FOTO Facebook

Retailerul de cărți și birotică Diverta se pregătește să deschidă un nou magazin la malul mării. Conform jurnaliștilor de la Ziarul Financiar, acest magazin va fi amplasat în City Park Mall Constanța.

Unitatea duce lanțul de retail la 27 magazine.

Noul magazin de la Constanța, spune sursa citată, este amenajat pe o suprafață de 200 mp. Constănțenii vor găsi acolo cărți, jucării, gadget-uri, produse de papetărie și birotică sau jocuri de societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*