Direcția Generală de Asistență Socială Constanța continuă distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă destinate persoanelor defavorizate

Continuă distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă destinate persoanelor defavorizate. FOTO Primăria Constanța

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța va continua din 12 aprilie acțiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă și a ajutoarelor alimentare acordate în baza Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019/2021 pe listele suplimentare. Distribuirea se va face de luni până vineri, între orele 08.00 – 15.00, la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4.

Campania de distribuire a produselor se va desfășura cu respectarea tuturor prevederilor legale privitoare la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Pentru buna desfășurare a activității în contextul epidemiologic actual, vă rugăm să păstrați distanța corespunzătoare față de persoanele din jur, pentru a nu pune în pericol sănătatea dumneavoastră și a celorlalți beneficiari. Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați numerele de telefon 0341.448.530 și 0341.454.669”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit surselor citate, produsele de igienă și ajutoarele alimentare nedistribuite pe listele inițiale se pot distribui pe liste suplimentare persoanelor cu handicap grav, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, publice sau private și care nu au altă sursă de venit decât indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav. Pachetele se ridică personal de către persoanele cu handicap grav sau de către asistenții personali ai acestora, pe baza actului de identitate în original și a copiei după certificatul de încadrare în gradul de handicap grav valabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*