Aproximativ 200 de saci de deșeuri au fost strânși la Cumpăna în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!”

Voluntarii din Cumpăna au strâns aproape 200 de saci cu deșeuri. FOTO Primăria Cumpăna

Ca de fiecare dată, primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” și Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”, sprijiniți de societatea de Salubrizare și Gospodarire Comunală din localitate, au participat astăzi,15 septembrie 2018, la Ziua de Curățenie Natională – „Let’s Do It, Romania!”

Cei peste 150 de voluntari au colectat în cadrul acestei activități, aproximativ 200 de saci cu deșeuri de pe teritoriul administrativ al comunei Cumpăna.

Acest proiect are ca scop, pe lângă curăţarea deşeurilor din arealele naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetăţeni şi să devină conştienţi de impactul pe care îl au aceste acțiuni asupra mediului pe termen lung.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune menită sa protejeze mediul înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*