Din cauza unei avarii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, RAJA nu poate furniza apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 21 septembrie la conducta principala de alimentare cu apa cu diametrul de 1.000 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta – în zona intersecției cu str. Baba Novac, RAJA Constanta este nevoita sa întrerupă furnizarea de apa potabila, în intervalul orar 15,30 -19,30.

Sunt afectați consumatorii din zonele: Inel I, Inel II, Compozitorilor, Coiciu, Casa de Cultura, Oborului, Baba Novac, precum și cei din perimetrele delimitate de străzile:
• Barbu St. Delavrancea – Constantin Brancusi – Izvor – Bogdan Vasile – Baba Novac – Dezrobirii – Fulgerului – Biruintei – Barbu St. Delavrancea;
• Dezrobirii – Nicolae Milescu – Alexandu Gherghel – Dezrobirii;
• Dezrobirii – IC Bratianu – Capitan Nicolae Papadopol – Petre Ispirescu – Plantelor – Dezrobirii.

Având în vedere numărul mare al consumatorilor deserviți de conducta magistrala ce pleacă de la stația de tratare și pompare Palas inițial, echipele de intervenție au încercat remediarea avariei cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare a fost necesara sistarea furnizării de apa pe tronsonul avariat.

UPDATE

La ora 18,30 echipele de intervenție au reușit remedierea avariei survenită  la conductă principală de alimentare cu apa cu diametrul de 1.000 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Având în vedere diametrul mare, dar și lungimea rețelei de distribuție, consumatorii din zonele afectate vor avea apa potabilă la robinete cu presiuni normale în jurul orei 20,30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*