Din cauza unei avarii a RAJA, traficul se desfășoară îngreunat pe strada I.L. Caragiale din Constanța

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier se desfășoară cu restricții, vineri, pe strada I.L. Caragiale din Constanța, în zona Casa de Cultură, din cauza unei avarii la o conductă de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru remedierea acestei avarii, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze vineri, până la ora 15.00, traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, vizavi de Casa de Cultură, pe sensul de mers  către bd. 1 Decembrie 1918.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*