Din cauza unei avarii a RAJA, traficul se desfășoară îngreunat pe strada I.L. Caragiale din Constanța

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier se desfășoară cu restricții, vineri, pe strada I.L. Caragiale din Constanța, în zona Casa de Cultură, din cauza unei avarii la o conductă de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru remedierea acestei avarii, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze vineri, până la ora 15.00, traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, vizavi de Casa de Cultură, pe sensul de mers  către bd. 1 Decembrie 1918.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*