Din cauza unei avarii a CET Palas, constănțenii rămân la noapte fără apă caldă

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale (CET Palas) Constanța SA informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice.

În aceste condiții, Electrocentrale Constanța SA este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Astfel, oprirea se va face în data de 10 decembrie, începând cu ora 00.00.

„Vă asigurăm că echipele noastre de reparații depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi informăm pe constănțeni că facem tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor necesare și pentru reluarea în cel mai scurt timp a  livrării agentului termic primar sub formă de apă fierbinte”, au transmis reprezentanții CET.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. DACA ESECELE IN FURNIZAREA APEI CALDE IN ROMANIA CONFORM CULORII POLITICE, SUNT ALINIATE DE ASTRE IN ORDINEA ALFABETICA, IN MOD NORMAL, DUPA BUCURESTI, A VENIT RANDUL CONSTANTEI.GALBEN LA GALBEN TRAGE SI FRIG LA FRIG NE AMINTESTE CA – VIN AI NOSTRI, PLEACA AI NOSTRI, NOI RAMANEM TOT CU PROMISIUNI NEONORATE.SI ABIA A INCEPUT IARNA…..

  2. Ce este bataia asta de joc? Daca noi nu am platii imediat ne-ati executa silit? Noi? Ce putem face? Serios?????? Primaru asta cam multa economie exagerata face. Am inteles cu beculetele ca oricum e carantina stare de alerta COVIDEL. dar lumini stradale???? Sunt zone exagerat de intunecate, caldura??? (Acum si o glumita, primaria stinge luminile stradale, nu pune beculete si se gandeste cum sa se revanseze fata de enel, asa ca taie caldura si constantenii se incalzesc electric). Scuzati daca am greseli gramaticale sunt prea nervoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*