Dezbatere publică pe tema Serviciului Public de Salubrizare, în municipiul Medgidia

Municipiul Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia va organiza marți, 24 august, de la ora 15.00 în sala de ședințe a Consiliului Local  Medgidia, dezbaterea publică cu tema „Delegarea Serviciului Public de Salubrizare al Municipiului Medgidia”.

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru procedura de consultare publică privind proiectul „Delegarea Serviciului Public de Salubrizare al Municipiului Medgidia” materialele au fost publicate pe site-ul instituției (primaria-medgidia.ro) în data de 10 august 2021 și se regăsesc spre consultare la rubrica Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*