VIDEO Dezastru pe plaja de la Tuzla: OPC a cerut Primăriei Tuzla să înlăture construcțiile ridicate ilegal

Dezastru pe plaja de la Tuzla: FOTO CJPC
Dezastru pe plaja de la Tuzla: FOTO CJPC

Abateri grave au fost descoperite pe plaja de la Tuzla de angajați ai mai multor instituții în urma unor acțiuni de ccontrol desfășurate în zilele de 4 și 10 iulie.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Constanța a participat, alături de mai multe autorități, la ambele acțiuni, sub coordonarea Instituției Prefectului Constanța.

„Au fost depistate locații insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinația de alimentație publică, haznale săpate lângă izvoarele de apă <<potabilă>>, cazări încropite printre gunoaie și, pentru toate acestea, Primăria oferă <<Certificat de Oportunitate>>, transformându-i pe ilegalii comercianți, în oportuniști!”, a declarat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Potrivit acestuia, la inițiativa Prefecturii Constanța, acțiunea din 4 iulie a fost reluată în data de 10 iulie cu mai multe forțe implicate, inclusiv IJP Constanța, ISC, DSP și Garda de Mediu.

„În urma ultimatumului adresat Primăriei Tuzla, aceasta a hotărât sa <<vadă>> dezastrul de acolo și să emită o notificare de dezafectare. CJPC a semnat documentul care arata instituției prefectului ce dezastru este acolo cu ce potențial periculos”, a mai precizat Horia Constantinescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*