VIDEO Dezastru pe plaja de la Tuzla: OPC a cerut Primăriei Tuzla să înlăture construcțiile ridicate ilegal

Dezastru pe plaja de la Tuzla: FOTO CJPC
Dezastru pe plaja de la Tuzla: FOTO CJPC

Abateri grave au fost descoperite pe plaja de la Tuzla de angajați ai mai multor instituții în urma unor acțiuni de ccontrol desfășurate în zilele de 4 și 10 iulie.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Constanța a participat, alături de mai multe autorități, la ambele acțiuni, sub coordonarea Instituției Prefectului Constanța.

„Au fost depistate locații insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinația de alimentație publică, haznale săpate lângă izvoarele de apă <<potabilă>>, cazări încropite printre gunoaie și, pentru toate acestea, Primăria oferă <<Certificat de Oportunitate>>, transformându-i pe ilegalii comercianți, în oportuniști!”, a declarat comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Potrivit acestuia, la inițiativa Prefecturii Constanța, acțiunea din 4 iulie a fost reluată în data de 10 iulie cu mai multe forțe implicate, inclusiv IJP Constanța, ISC, DSP și Garda de Mediu.

„În urma ultimatumului adresat Primăriei Tuzla, aceasta a hotărât sa <<vadă>> dezastrul de acolo și să emită o notificare de dezafectare. CJPC a semnat documentul care arata instituției prefectului ce dezastru este acolo cu ce potențial periculos”, a mai precizat Horia Constantinescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*