Detașamentul Forțelor Aeriene Regale Canadiene își încheie misiunea la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu

Aeronave CF-18 Hornet ale Forțelor Aeriene Canadiene. FOTO Wikipedia

La Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu se va desfășura vineri, 25 noiembrie, ceremonia de încheiere a misiunii eAP (enhanced Air Policing) a detașamentului Forțelor Aeriene Regale Canadiene. La ceremonie va participa și o delegație condusă de șeful Forțelor Aeriene Regale Canadiene, generalul-locotenent Eric KENNY.

Potrivit Statului Major al Forțelor Aeriene, detașamentul canadian, format din 180 de militari – piloți și personal tehnic, şi șase aeronave CF-18 Hornet, a executat misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO timp de patru luni, alături de militari ai Forțelor Aeriene Române, care au acționat cu aeronave F-16 Fighting Falcon și MiG-21 LanceR.

Forțele Aeriene Regale Canadiene vor preda ştafeta Forțelor Aeriene Italiene, care sunt în curs de dislocare în ţara noastră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*