Deșeurile voluminoase pot fi depozitate în continuare în benele de mari dimensiuni ale societății Polaris M Holding

Deșeurile voluminoase pot fi depozitate în continuare în benele de mari dimensiuni. FOTO: Polaris M Holding

Constănțenii pot depozita în continuare, gratuit, deșeurile voluminoase în benele societății Polaris M Holding, care au fost amplasate săptămâna aceasta pe strada Barbu Delavrancea și pe aleea Umanității, în cartierele Inel I și Badea Cârțan.

Aceste containere pot fi utilizate pentru depozitarea deșeurilor voluminoase precum mobilierul, canapelele, saltelele, ușile, obiectele de uz sanitar, mochetele și caloriferele. Pentru a face accesul la aceste facilități și mai ușor pentru locuitorii orașului, benele sunt amplasate lângă platformele destinate colectării deșeurilor menajere. Astfel, constănțenii pot scăpa de obiectele voluminoase de care nu mai au nevoie într-un mod convenabil și responsabil.

De asemenea, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase și la centrul de colectare situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, o alternativă viabilă pentru cei care nu pot utiliza temporar containerele special amplasate în cartiere.

Este important de menționat că depozitarea sau abandonarea deșeurilor pe domeniul public al municipiului Constanța constituie o contravenție, iar aceasta este sancționată conform normelor legale în vigoare. Prin urmare, Polaris M Holding încurajează constănțenii să utilizeze facilitățile de colectare puse la dispoziție pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*