Deșeurile voluminoase din Constanța sunt ridicate, gratuit, de angajații Polaris M Holding

Deșeurile voluminoase din Constanța sunt ridicate, gratuit, de Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța
Deșeurile voluminoase din Constanța sunt ridicate, gratuit, de Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța

Constănțenii pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding SRL, utilizând numărul de telefon 0241.548600.

În acest fel se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a acestora, fapt care atrage depunerea altor deșeuri. Astfel, întreaga zonă devine o mare suprafață în care se depozitează gunoiul.

Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează de către reprezentații Direcției Generale Poliția Locală conform prevederilor HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Deșeurile voluminoase din Constanța sunt ridicate, gratuit, de Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța
container, Deșeurile voluminoase din Constanța sunt ridicate, gratuit, de Polaris M Holding. FOTO Primăria Constanța

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*