Descinderi la suspecți de cămătărie, abuz de încredere și falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare

În urma perchezițiilor a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism. FOTO IPJ Constanța
În urma perchezițiilor a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au efectuat, sâmbătă, o serie de percheziții la persoane bănuite de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații. Până la acest moment trei persoane sunt bănuite de comiterea faptelor.

Polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat, sâmbătă, șase percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și a orașelor Năvodari și Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetului Tribunalului Constanța, cauză ce privește săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

Astfel, în urma activităților desfășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism. De asemenea, în urma unor percheziții efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăți comerciale situate pe raza orașelor Năvodari și Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor cinci laptopuri, un set de plăcuțe de înmatriculare, șase ștampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța și de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, până la acest moment trei persoane, doi bărbați și o femeie, sunt bănuite de comiterea faptelor. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*