Descinderi în Constanța într-un dosar de trafic de droguri de risc. Un bărbat au fost arestat preventiv

Descinderi în Constanța într-un dosar de trafic de droguri de risc

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Un bărbat au fost arestat preventiv.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de marți, 29 martie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, în municipiul Constanța. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate aproximativ 260 de grame de cannabis, două cântare de precizie și un telefon mobil.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a suspectului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de miercuri, 30 martie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*