Deschiderea anului universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Deschiderea anului universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. FOTO ANMB

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează luni, 3 octombrie, de la ora 09.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2022 – 2023. Activitatea se va desfășura pe platoul mare din incinta instituției de învățământ.

În anul universitar 2022 – 2023, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscriși la studii universitare de licență 397 de studenți militari, dintre care 92 în anul I, și 900 de studenți civili, dintre care 192 sunt anul I, iar la studii universitare de masterat 345. Și anul acesta, în primul semestru, alături de studenții români vor studia și opt studenți militari și trei civili de la universități partenere din Letonia, Bulgaria și Lituania, în baza programului ERASMUS+.

În premieră, anul acesta, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, 15 studenți militari sunt înscriși la programul de studii în limba engleză și opt studenți militari sunt înscriși la specializarea Inginerie și Management Naval și Portuar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*