Deschiderea anului universitar la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

Deschiderea anului universitar la Academia Navală "Mircea cel Bătrân”. FOTO Forțele Navale Române

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a organizat luni, 2 octombrie, festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024, pe platoul mare din incinta instituției militare de învățământ superior.
La specializările celor două facultăți ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în anul universitar 2023-2024 sunt înscriși aproximativ 1.600 de studenți la programele de licență, iar 368 dintre aceștia sunt studenți militari. În anul I de studii, sunt înmatriculați 99 de studenți militari și 209 studenți civili la programele de licență și 255 de studenți la programele de masterat.
De asemenea, și în acest an universitar, în primul semestru, alături de studenții români, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia 31 de studenți militari și civili de la universități partenere din Bulgaria, Georgia, Letonia și Polonia, iar 47 de studenți înmatriculați la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” vor studia în Bulgaria, Germania, Italia, Lituania, Muntenegru și Polonia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*