Deputata USR PLUS Cristina Rizea a deschis un nou birou parlamentar, la Medgidia

Deputata USR PLUS Cristina Rizea

Deputata USR PLUS Cristina Rizea a deschis sâmbătă, 21 august, un nou birou parlamentar la Medgidia, pe strada Română, nr. 5. Este al doilea birou parlamentar pentru cetățenii din județul Constanța, după cel de la Constanța de pe Bulevardul Mamaia nr. 237, ap.11.

Deschiderea celui de-al doilea birou parlamentar la Medgidia a fost motivată de dorința deputatei USR PLUS de a fi cât mai aproape de cetățenii din județ, activitatea celor două birouri parlamentare urmând a se concentra pe programul de audiențe cu cetățenii, dar și pe menținerea contactului cu autoritățile locale, cu aleșii locali USR PLUS, cu reprezentanții celorlalte instituții ale statului, dar și cu alte asociații sau entități private pentru fi în permanență la curent cu ceea ce se întâmplă în oraș și a aduce un sprijin la rezolvarea unor situații, în limita și în conformitate cu atribuțiile unui parlamentar.

Inaugurarea biroului parlamentar a avut loc sâmbătă, 21 august, printr-o conferință de presă la care au participat, alături de Cristina Rizea, președinta ACROPO, Gabriela Dan, subprefectul județului Constanța, Mihail Vîlcu, președintele USR PLUS Medgidia, Bogdan Moșescu, consilieri locali din Constanța și Medgidia, președinți de filială, membri și simpatizanți.

„Medgidia este un municipiu important în județul Constanța, un pol de dezvoltare care trebuie sprijinit și încurajat. Vreau să fiu alături de locuitorii din Medgidia și din localitățile din jur și să-i ajut în măsura în care un parlamentar are atribuții să o facă. Vom stabili un program de permanență la cabinet, dar sunt disponibilă pentru audiențe și în afara acestuia și îi încurajez pe oameni să sune sau să se programeze direct pe cristinarizea.ro” a declarat deputata.

Cristina Rizea a fost aleasă deputat în Parlamentul României în circumscripția 14 Constanța, pe listele USR PLUS și este membră în Comisia de muncă și protecție socială, în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, membru supleant în Comisia pentru transporturi și infrastructură și este primul parlamentar de până acum care deschide birou parlamentar în Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*